Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Tesvoc loopt elk jaar van begin augustus tot en met mei.

 

In augustus beginnen de eerste trainingen en deze gaan door tot eind april. 

De wedstrijden starten in september, en gaan ook door tot eind april. Soms zijn er nog enkele wedstrijden in mei, maar dat is meer uitzondering dan regel.

 

Om lid te worden van Tesvoc is het nodig om je in te schrijven.

Ook al wil je in eerste instantie alleen een paar weken uitproberen, is het nodig om je gegevens door te geven aan onze secretaris

We kunnen je dan gratis verzekeren voor 3 weken.

Als er iets gebeurt tijdens de training kunnen we altijd de ouders bereiken

De trainer je kan bereiken.

 

Lidgeld

 

Het lidgeld is afhankelijk van de reeks waarin je wordt ingeschreven

hieronder vinden jullie de bedragen terug voor het nieuwe seizoen (2022-2023)

Lidgeld Recreanten : € 130

Lidgeld Jeugd : € 175

Lidgeld Volleybalacademie: € 100 (enkel training op woensdag)

 

Vanaf het tweede lid van éénzelfde gezin krijg je € 10 korting.

 

 

Gelieve het bedrag over te schrijven op onze rekening BE42 8601 0462 1754 met als vrije mededeling de naam van de speler/speelster

 

 

Sportpremie

Leden die hun lidgeld hebben betaald, kunnen via hun ziekenfonds een deel hiervan recupereren onder de vorm van een sportpremie. De formulieren per ziekenfonds kunnen jullie hier terugvinden. Gelieve het gepaste attest uit te printen, uw gegevens correct invullen en dit mee te brengen naar de club om te laten bevestigen en af te stempelen .

 

Stoppen of Vrijheid aanvragen

De voorbereidingen van het volgende seizoen beginnen al in April. Dan worden de nieuwe teams gevormd, en ingeschreven bij de bond. Dit is ook de periode waarin moet worden aangegeven of je het volgende seizoen blijft volleyballen, of dat je van plan bent bij een andere vereniging te gaan volleyballen. In deze periode zal er een mail rondgestuurd worden of een mondelinge bevestiging gevraagd worden of je het volgende seizoen bij Tesvoc blijft volleyballen. Na deze bevestiging rekenen we dan ook op uw aanwezigheid/lidmaatschap voor het volgende seizoen en kunnen wij geen vrijheidsaanvragen meer accepteren.